Etherische Oliën

Etherische oliën, diffusers, zoutlampen en amberblokjes zijn te bestellen op www.marynthelabel.nl/massage-co. 


De etherische oliën op deze site zijn van de Groene Linde. Dit is 100% natuurzuivere olie met een mooie prijs/kwaliteit verhouding!

De meest favoriete oliën van de Groene Linde verkoop ik hier. Dit is de Happy home lijn, fijne geuren voor het hele gezin en daarnaast meer speciale geuren gericht op o.a. ontspanning, focus, (hoog) gevoelige personen. Daarnaast oliën bij ondersteuning van eigenliefde, beter gronden en verhogen van je weerstand. Speciale sprays ter ondersteuning van het slapen voor jou en je kids! Deze oliën kun je gebruiken voor in een diffuser. Regelmatig krijg ik diffusers binnen voor verkoop, je kunt me hierover appen voor verdere info. De etherische olie kan ik ook in een roller voor je maken, handig in gebruik en makkelijk mee te nemen naar bijvoorbeeld je werk.

Voor verdere informatie mag je me altijd appen, ik vind het super leuk om je te helpen bij het zoeken naar de juiste producten ter ondersteuning van je lichamelijke en mentale gezondheid!

 

Love And Lovely

Ingrediënten: Lavendel, Lavendin, Patchouli, Ylang Ylang, Lavendel Salie, Benzoë en Mandarijn.

 

Om liefde en harmonie te creëren of te benadrukken. Een fijne geur voor de dagen dat je verkilling voelt binnen je gezin of met je partner. Je hart kan zich weer openen. Een heel fijne geur om te verdampen als je een stel pubers in huis hebt. Ze kunnen zich weer overgeven aan de liefde van de ouders en andersom. 

€12,95

Cough & Sniffs

Ingrediënten: Kruidnagel, Citroen, Eucalyptus, Kaneel en Rozemarijn.

 

Dit is DE blend die je kunt gebruiken als er griep en verkoudheid heerst. Preventief is aan te raden. De gekozen etherische oliën zullen je weerstand verhogen en je beschermen tegen de ziekmakende bacillen. Deze geur is bij vele een favoriet in de wintermaanden!

 

€12,95

Clean & Bright

Ingrediënten: Bloedsinaasappel, Lavendel, Mirre, Honing, Marjolein, Grove Den en Kaneel.

 

Deze heerlijke geur werkt reinigend. Als je ruimte bedompt is of als er is gekookt zal deze geur je ruimte weer heerlijk opfrissen. Soms kan je het gevoel hebben dat de atmosfeer van je huis niet lekker is, vol en kleverig. Of als je veel mensen over de vloer hebt gehad. Dan kan je de Clean & Bright verdampen om je kamer weer lekker op te frissen.

 

€12,95

Zen & Silence

Ingrediënten: Bergamot Reggio, Kardamom, Rozemarijn, Tolubalsen en Hoblad.

 

Kom bij jezelf en ontspan. Zet alle beslommeringen van je af en kom in je innerlijke stilte. In stilte kun je trouwens ook al de antwoorden op je vragen vinden!

 

Een mystieke geur die heel goed kan worden gebruikt als je Yoga beoefend of mediteert.

 

€12,95

Sleep & Dream

Ingrediënten: Rozemarijn, Tijm, Eucalyptus Ingrediënten: Lavendin Ardèche, Bergamot, Rozemarijn, Ylang Ylang, Mandarijn, Benzoë en Tolubalsem.

 

Dit is de blend die je kiest als je goed en diep wilt slapen. Er zitten verschillende geuren in die er voor zorgen dat je ‘uit je hoofd gaat’ en naar je buik zakt. Hier zit je basis en ervaar je veiligheid, nu kun je je overgeven aan slaap. Je slaapt dieper en rustiger en je wordt uitgerust wakker. Gebruik deze olie een paar uur voordat je gaat slapen en je bent helemaal goed voorbereid op de nacht!

Welterusten...

 

€12,95

Time & Seasons

Ingrediënten: Groene Citroen, Lavendel Salie, Kaneel en Rozemarijn.

 

Een frisse en kruidige geur die je doet denken aan frisse wind door je huis. Maar ook weer warm en geborgen door de kaneel. Het is een geur die je vrolijk maakt, verfrist en verwarmt tegelijkertijd. Gewoon een fijne blend om dagelijks te verdampen in je huis.

 

€12,95

Summer & Joy

Ingrediënten: Petitgrain, Citroen, Lavendel en Bergamot Reggio.

 

Haal de zon en de zomer naar binnen! Een super vrolijk makende blend die je kunt verdampen als je behoefte hebt aan een beetje zon en vrolijkheid. Goed voor iedereen toch?

Maar als je last hebt van de winterblues is deze blend helemaal een goede keuze. Verdamp de blend in een brandertje of diffuser maar maak ook eens een lekker voetbad of laat je masseren met deze heerlijke vrolijke geur!

€12,95

Focus & Boost

Ingrediënten: Rozemarijn, Petitgrain, Laurier, Lavendin Ardèche

 

Deze heerlijke en verfrissende geur zal je helpen om na een vermoeiende dag weer tot je zelf te komen en je op te peppen. Erg fijn als je later nog wat moet doen. De gekozen etherische oliën zijn ook bedoeld om je geestlijk alert te maken en te houden, een goede keuze als je moet studeren of geestelijk moet presteren.  

 

€12,95

Relax & Cozy

Ingrediënten: Bergamot Reggio, Jasmijn 10% en Vanille.

 

Lekker cocoonen op de bank, heerlijk ontspannen na een drukke dag. Deze geur is zo zoet en diep dat je je kunt laven in rust, ontspanning en gezelligheid. Laat die zucht van verlichting en laat de afgelopen dag van je af glijden. Je bent nu lekker thuis en geniet van je welverdiende rustmoment.

 

€12,95

Rosslyn

 

 

Ingredienten: Rozenhout, Pinie, Jeneverbes hout, Gember, Eikemos, Vanille, Bergamot en Rozemarijn.

Deze geur zet je aan om in actie te komen, een hele fijne, iets zoetige geur!

€15,95

High Immune

Ingrediënten: Rozemarijn, Tijm, Eucalyptus en Tea Tree

 

De High Immune olie is een fijne mix van etherische oliën die een anti-virale en desinfecterende werking hebben. Het is een fijne olie om te gebruiken en heeft een frisse geur. Mocht je grieperig of verkouden zijn is het ook een erg fijne olie om te gebruiken. Let op: dit product werkt ondersteunend voor je gezondheid. Het is geen wondermiddel, je kan nog steeds grieperig of verkouden worden.

 

€9,95

Relieve

Ingrediënten: Geranium,  Lavendin Ardèche, Groene Citroen, Ylang Ylang, Kaneel, Kruizemunt.

 

Deze geurfrequentie zorgt voor een zachte gronding, je energie zakt op een minde manier naar je buik waar je centrum zich bevind. Door daar aan te komen voel je je veiliger en kan je op een rustige manier ontspannen en tot rust komen. De stagnatie van energie rond je hoofd en borstgebied lost zich op en er ontstaat een zucht van verlichting. Dan kan je rustig gaan los laten. Alle stress, alle indrukken en alle energetische belastingen die je met je mee torst vloeien naar beneden. 

 

€15,95

Self Love

Ingrediënten: Rozenhout, Lavendin Ardèche, Geranium, Roos 10%, Mimosa, Zilverspar, Bergamot Reggio.

 

Omdat het dagelijkse leven gevoelige mensen hard kan binnenkomen, is het belangrijk om lief te zijn voor jezelf!

Als sensitief persoon wil je juist vanuit je Hartsenergie verbinden met alles om je heen. Maar je hartsenergie sluit zich, om je te beschermen tegen de harde wereld om je heen. De frequentie HSP Self Love helpt je om je hartchakra weer open te zetten en liefdes energie te laten stromen. Realiseer je dat je goed bent zoals je bent en dat je vanuit je eigen ‘zijn’ je kunt verbinden met de wereld. 

€15,95

Clean Energy

Clean energy:


Een verfrissende olie die ik vaak gebruik tijdens schoonmaken!


Clean Energy is een “must have” voor het energetisch reinigen van de leefomgeving, aura en kristallen. 


De ingrediënten van deze olie zijn jeneverbes, salie, rozemarijn en latschenkiefer. Iedereen die last heeft van het oppakken van negatieve energie van zijn of haar omgeving, kan hier nu ook de Clean Energy olie voor gebruiken 

€15,95

Moeder Aarde

Ingrediënten: Bergamot, Rozemarijn, Benzoë, Patchouli en Vetiver.

 

Moeder Aarde olie is de bestseller van de Groene Linde! Veel mensen zijn niet goed gegrond, wat veel ongemak veroorzaakt in het dagelijkse leven. Moeder Aarde etherische olie zet je terug in je basis, waardoor je je ontspannen en veilig voelt. Een hele fijne aardse geur voor kinderen en volwassenen!

 

€12,95

Winter Wonder

IIngrediënten:  Sinaasappel, Kruidnagel, Kaneel en Kardemom.

 

Het is weer die tijd van het jaar… Het is guur buiten, je maakt je huis winterklaar en de gordijnen gaan weer dicht. De avonden gezellig met je gezin en daar hoort natuurlijk ook onze Winter Wonder geur bij. Het geeft een gevoel van warmte en geborgenheid tijdens de koude en donkere dagen van het jaar.

Aanbieding €9,95

Innerlijke Rust

Ingrediënten: Lavendel, Citroen, Palo Santo, Rozenhout, Tolubalsem alc., Patchouli

 

We zijn veel afgeleid door alles wat er om ons heen gebeurt, we raken hierdoor steeds verder van onszelf vandaan en ervaren een gevoel van gejaagdheid en ongebondenheid met jezelf. Je krijgt het gevoel dat je achter de ‘kar’ aanrent in plaats van deze te besturen. Kom weer bij jezelf en ervaar diepe innerlijke vrede. Een super frequentie voor iedereen die het druk heeft.

€15,95

Ontspanning

Ontspanning;

Ingrediënten;Lavendel, Lavendin,Vanille, Geranium, Frangipani en Bergamot Reggio.

Een heerlijke fris zoete geur die een diepe ontspanning brengt.

€15,95

Vrolijk

Ingrediënten: Sinaasappel, Lemongrass en Citroen

 

Voor het algemeen welbevinden voor de mens! Een heerlijk opbeurende en zonnige geur die goed is te gebruiken op ieder moment van de dag. Ook erg fijn voor mensen die winterblues hebben of zich somber voelen.

€15,95

Calming

Ingrediënten: Lavendin, Melisse 10%, Anijs, Lavendel, Bergamot Reggio, Neroli 10% en Patchouli.

 

Stress is een veel voorkomende klacht en we weten allemaal hoe het komt. De kunst is dus om te leren ontspannen en goed naar je lichaam te luisteren. Naast alle andere manieren om tot jezelf te komen en je te ontspannen kun je ook de nieuwe geur van De Groene Linde gebruiken om tot die innerlijke ontspanning te komen.

€15,95

Bedtime smudge

Ingrediënten: Lavendel, Arveden, Tolubalsem, Bergamot, 

 Laurier en Salie.

 

Mijn favoriete olie om te gebruiken voor het slapen.

Een olie om je energie te reinigen, gronden en beschermen tijdens de nacht. Dieper slapen en meer uitgerust wakker!

€15,95