Etherische Oliën en Diffusers

 

De etherische oliën op deze site zijn van de Groene Linde. Dit is 100% natuurzuivere olie met een mooie prijs/kwaliteit verhouding!

De meest favoriete oliën van de Groene Linde verkoop ik hier. Dit is de Happy home lijn, fijne geuren voor het hele gezin en daarnaast meer speciale geuren gericht op o.a. ontspanning, focus, (hoog) gevoelige personen. Daarnaast oliën bij ondersteuning van eigenliefde, beter gronden en verhogen van je weerstand. Speciale sprays ter ondersteuning van het slapen voor jou en je kids! Deze oliën kun je gebruiken voor in een diffuser. Regelmatig krijg ik diffusers binnen voor verkoop, je kunt me hierover appen voor verdere info. De etherische olie kan ik ook in een roller voor je maken, handig in gebruik en makkelijk mee te nemen naar bijvoorbeeld je werk.

Voor verdere informatie mag je me altijd appen, ik vind het super leuk om je te helpen bij het zoeken naar de juiste producten ter ondersteuning van je lichamelijke en mentale gezondheid!