Over mij

Ik ben Bianca Schram, woonachtig in Ursem en moeder van 3 prachtige dochters. Wat vind ik het fijn om met mensen in contact te komen op de massagetafel! Door de massage te zien en te voelen dat ze zich weer bewust zijn van hun lichaam en daarbij aanvoelen wat ze op dat moment nodig hebben. Na de massage de rust en de ontspanning te zien en eventuele pijnklachten zijn verminderd. Daar word ik heel blij van!

 

Naast mijn werkzaamheden heb ik me de laatste 1,5 jaar verdiept in de wereld van Etherische oliën. Een hele mooie toevoeging in de salon, om klanten blij te maken met fijne geuren in huis!


Na jaren werkzaam te zijn als Oefentherapeut Mensendieck en het begeleiden/sporten met zwangere dames heb ik me de laatste jaren geheel toegelegd op massages. In deze hectische maatschappij heeft iedereen behoefte aan aanraking, om hiermee in contact te komen/blijven met jezelf.

 

Waar nodig kan ik door mijn achtergrond en ervaring net dat extraatje meegeven in de vorm van houdingsadvies, oefening of ademhaling indien nodig of gewenst. Dat maakt mijn vak mooi!

Naast deze werkzaamheden en het moederschap hou ik van sporten, lekker koken, shoppen en reizen.

Ik hoop je te zien in mijn prachtige salon!

Lieve groet Bianca