Mama massage

Een momentje alleen voor mama. Je lichaam heeft behoorlijk wat te verduren gehad tijdens de zwangerschap en daarna.

 

Een momentje van ontspanning en rust in deze drukke tijd na de geboorte is nu extra belangrijk én fijn. Tijdens de massage heb je echt even een momentje helemaal voor jezelf.

Naast dat het natuurlijk prettig is te ontsnappen aan alle drukte, helpt een Mama massage je ook om sneller te herstellen na de zwangerschap. Sommige vrouwen hebben nog tot een jaar na de bevalling last van klachten zoals bijvoorbeeld pijn in de nek, schouders en/of (onder)rug, hoofdpijn, vermoeidheid, het vasthouden van vocht en bekkenpijn. Het voeden en tillen van de baby vraagt veel van je lichaam. De Mama massage geeft verlichting bij eventuele klachten en zorgt voor een betere doorbloeding waardoor je beter herstelt.

 

Voor wie is de Mama massage bedoeld?

De Mama massage is geschikt voor mama’s vanaf 4 weken na de bevalling (bij een keizersnee is dit 6 weken). Tijdens de massage is er aandacht voor je rug, bekken, schouders, nek, benen, armen, handen en eventueel de voeten, buik, hals en het gezicht. Wanneer je bepaalde wensen hebt voor de massage dan pas ik deze graag aan jou situatie aan. Aan het einde van de massage ben je heerlijk ontspannen en kun je er weer helemaal tegenaan.